Loading...
HET GEBOUW2018-01-17T12:12:37+00:00

Project Description

DE BORGHAAG

Het gebouw van ZIEZO! komt te liggen aan de Borghaag. De werkgroep ‘Accommodatie’, heeft in 2017 de ingrediënten aangeleverd voor het Programma van eisen (PVE). Deze ingrediënten zijn de basis voor vormgeving van het nieuwe gebouw dat ontworpen wordt door het architectenbureau Povse en Timmermans. Het ligt in de planning dat de architect in de eerste periode van 2018 met teams, kinderen en ouders in gesprek gaat, zodat het PVE voor hem gaat leven en hij beter begrijpt wat wij met het gebouw willen.

Het nieuwe gebouw ligt midden in de wijk. De werkgroep ‘Verkeersveiligheid’ heeft de huidige en de wenselijke situatie van de omgeving in kaart gebracht. Het aantal verkeersbewegingen, de mogelijke fiets- en wandelroutes, de ‘kiss-and-ride zone’ en het aantal parkeerplaatsen is onderzocht. Van daaruit zijn er aanbevelingen geformuleerd en verstuurd naar de gemeente.

Het College van Bestuur van kom Leren en de gemeente zijn nog in gesprek over een aantal essentiële zaken. Als daar een besluit over genomen is gaat de nieuwbouw daadwerkelijk van start.